Mål att minska matsvinnet med 50% till 2030

Dela:

Svenska restauranger kastar omkring 70 000 ton mat varje år. Det är ohållbart för planeten.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete ska vi på Nordrest minska mängden matsvinn med 10% per år fram till 2030 då matsvinnet från våra verksamheter ska ha halverats! Dessutom klimatberäknar de flesta av våra restauranger sina rätter via Klimato, något vi är väldigt stolta över.

Läs mer om våra hållbarhetsmål samt hur vi arbetar för att minska matsvinnet här: https://www.nordrest.se/hallbarhet/

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.