En hållbar väg framåt – vårt löfte för en grönare framtid

Dela:

Vi tror på att göra skillnad genom varje beslut vi tar. Genom att minska antalet leverantörer och transporter, arbetar vi aktivt för att reducera våra koldioxidutsläpp och skapa en mer hållbar verksamhet. Våra leverantörer är noggrant utvalda och förbinder sig att följa vår uppförandekod för att säkerställa rättvisa och hållbara affärsmetoder.

Vi gör medvetna val som främjar miljön:
🔋 Använder el märkt med Bra Miljöval
🌱 Väljer miljömärkta kemikalier och rengöringsmedel
🌴 Undviker palmolja i produkter så långt det är möjligt
🐟 Serverar endast MSC-certifierad fisk
🥚 Använder ägg från frigående höns, även i sammansatta produkter där det är möjligt

För oss handlar det om att göra mer än bara erbjuda mat och service. Det handlar om att aktivt bidra till FNglobala mål och skapa en bättre framtid för kommande generationer:

Mål 8 – Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt: Vi strävar efter rättvisa arbetsvillkor och arbetar med leverantörer som följer vår uppförandekod.
Mål 12 – Hållbar konsumtion och produktion: Vi planerar våra inköp noggrant, använder hela råvaran och minskar matsvinnet genom viktbaserade bufféer.
Mål 13 – Bekämpa klimatförändringarna: Vi har minskat användningen av engångsmaterial och samarbetar med Too Good To Go för att rädda mat från att gå till spillo.
Mål 14 – Bevara hav och marina resurser: Vi serverar endast MSC-märkt fisk och arbetar för att minska vår fiskkonsumtion.
Mål 15 – Ekosystem och biologisk mångfald: Vi ökar kontinuerligt andelen ekologiska produkter för att stödja ett hållbart jordbruk.

Tillsammans kan vi forma en framtid där hållbarhet är en självklarhet och njuta av god mat som gör gott för både dig och planeten.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.